aneb o mně a věcech, nebo, spíš lidech kolem mě

Optimismus se vraci.. ;-)

3. 8. 2008 16:56
Rubrika: Au-pairka :)

 

Jojo, uz je to tak, stacilo prezit ten jeden prisernej tyden a vsechno zas vidim mnohem ruzoveji, deti se mi zdaji hodnejsi, pocasi prihodnejsi, lidi kolem me pohodovejsi, moji blizci jsou mi jeste bliz, uz tu taky budu jenom 4 tydny ... :))

Snad se to ale nebude opakovat a vydrzi to aspon takhle az dokonce myho pobytu! Taky uz mam koupenej listek na vlak do Parize na 2.zari rano, no tak i kdyby ne, driv domu jet stejne nemuzu!! ;-)

Ale v Parizi uz na me bude cekat moje zlaticko, teda respektive ja budu asi cekat na nej, protoze by se mi tam sam asi ztratil a ja bych tam mela byt navic taky skoro o hodinu driv! :) 

Tak na to uz se trasne tesim, ale pred tim tady mam jeste par "ukolu" ktery sem si ulozila, abych si to uzivala i jeste tady v Carnacu a taky vyuzila toho ze jsem tady a venovala se co nejvic francouzstine, ze ktere me nejspis v zimnim semestru ceka mezinarodni zkouska! :) A co ze me tu teda jeste ceka? Takze, tenhle tyden vylet do Auray- vetsi mesto nedaleko Carnacu a kafco s dalsi au-pairkou, dalsi tyden vylet na kole do Trinite sur Mer- maly mestecko s krasnym velkym pristavem, trhama, obchudkama..., potom taky nakupy ve Vannes,...  "Et pour perfectioner mon francaise" = a pro zlepseni me francouzstiny: koukat na francouzsky filmy, cist francouzsky noviny a casopisy, no a mluvit mluvit a mluvit!! Skvelej program, ne?! ;-)

Zobrazeno 645×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková